Dag 5: Zon, energie en inspiratie

Impressies van Anna Blomgren

Zon, energie en inspiratie. Zo zou ik mijn eerste volle dag op het kloosterboerderijfestval samenvatten. Wij zitten op een bijzonder mooie plek. De hoge gebouwen van de stad zijn nog zichtbaar in de verte, maar toch zijn we midden in de weilanden, met koeien en waterleies in de slootjes.

Ik heb hier veel inspirerende mensen ontmoet, mensen die boeiende verhalen hebben en die radicale keuzes hebben gemaakt. Inspirerende gesprekken die mij uitdagen en mij doet verder denken.
En wat is het heerlijk om snijbiet te oogsten uit de moestuin, om vervolgens samen een lekkere maaltijd van te maken. Samen koken, samen eten, samen nadenken, samen bidden en samen brood bakken voor morgen. Hier wil ik de rest van mijn leven ook meer op laten lijken.

God inspireer ons
Natuur leer ons
Ons, wees mens

Wees een godsgeinspireerde mens
wees een natuur(l)erende mens
wees Jezus’ wens

door Leen Maes